get updates on my life

Tips & inspiratie

Giorgio Armani Si dupe

Giorgio Armani Si dupe

Ben jij gek op de Giorgio Armani Si parfum, maar past deze niet binnen jouw budget? Dan is een dupe wellicht iets voor jou. Ik heb een top 3 opgesteld van vergelijkbare budget geuren.
Parfum abonnementen

Parfum abonnementen

Op zoek naar een parfum abonnement? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en ontdek elke maand een heerlijke, nieuwe parfum.
Rituals huisparfum

Top 10 huisparfums

Op zoek naar een heerlijk ruikende huisparfum, die warmte en sfeer geeft aan je huis? Kies jij voor een frisse geur of voor een warme, zoete geur? Lees snel verder en kies je favoriet!
Patchouli parfum

Patchouli parfum

Houd jij van de geur van patchouli? Wij begrijpen waarom! Deze geur ruikt niet alleen heerlijk, maar geeft je ook een weldadig gevoel en vermindert stress. Lees snel verder en kies je favoriete patchouli geur uit!
zomerse parfum dames

Zomerse parfum dames

Nu het zonnetje lekker schijnt, is het weer tijd voor een zomerse damesparfum. De zware parfums kunnen de kast in en we stappen over op lichte en frisse parfums. Lees snel verder om dé perfecte zomergeur te vinden.
vanille parfum

Vanille parfum

Ben jij ook zo gek op vanille parfums, maar kun je niet de geschikte variant vinden? Wij helpen je graag een handje! Speciaal voor jou hebben wij een overzicht gemaakt van de top 10 vanille parfums.
Musk parfum

Musk parfum

Musk is één van de populairste parfumnoten ter wereld en wij snappen waarom! Speciaal voor jou hebben wij een overzicht gemaakt van de 10 beste musk parfums van dit moment. Kies je favoriet!
kinderparfum

Kinderparfum

Op zoek naar een kinderparfum? Dit zijn lichte, toegankelijke geuren speciaal voor kinderen. De kinderparfums ruiken niet alleen erg lekker, maar zijn ook erg leuk verpakt! Welk kind ga jij verassen met een lekkere parfum?