Tips & inspiratie

Categorieën

geurstokjes

Top 10 geurstokjes

Ben je op zoek naar de beste geurstokjes? Bekijk dan eens ter inspiratie de top 10 meest verkochte geurstokjes van dit jaar, met populaire merken zoals Rituals en Janzen. Voor welke geurstokjes kies jij?
rituals geurkaarsen

Top 10 Rituals geurkaarsen

Zoek je een Rituals geurkeurs en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder en ontdek de top 10 meest verkochte Rituals geurkaarsen van dit jaar.
parfum houdbaarheid

Hoelang blijft parfum goed?

Ben jij benieuwd hoelang parfum houdbaar is? Wij leggen het je in dit blogartikel uit en geven ook enkele tips over hoe je parfum het beste kunt bewaren.
Cadeauset vrouwen

Top 10 cadeausets vrouwen

Op zoek naar een leuk cadeau voor dames? Dan is een parfum cadeauset een goede keuze! Lees snel verder en ontdek de top 10 meest verkochte cadeausets 2023.
Coco Mademoiselle dupes

Coco Mademoiselle dupes

Ben jij gek op de Chanel Coco Mademoiselle parfum, maar past deze niet binnen jouw budget? Kies dan voor een dupe! Wij hebben een top 3 opgesteld van vergelijkbare geuren.
Haarparfum

Top 10 haarparfums

Op zoek naar een heerlijke haarparfum? Wij hebben een top 10 opgesteld met de meest populaire haarparfums van dit moment. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder en kies je nieuwe favoriete geur!
Hema parfum

Hema parfum gaat viral

De Hema Jasmine & Orange Blossom eau de parfum gaat viral op TikTok en wij snappen waarom! De budget geur doet namelijk denken alsof je een luxueuze parfum hebt opgespoten. Benieuwd? Lees dan snel verder!
Parfumverstuivers

Top 5 parfum verstuivers

Een parfum verstuiver is handig voor op vakantie of een avondje uit, zo heb je altijd je favoriete geur bij de hand! In deze blog delen wij de top 5 meest populaire mini parfum flesjes.
Poederige parfum

Top 10 poederige parfums

Op zoek naar een poederige parfum voor dames? Lees dan snel verder en ontdek de top 10 populairste poederige parfums van dit moment. Voor welke geur kies jij?