get updates on my life

Billie Eilish parfum

Billie Eilish Parfum

Billie Eilish heeft haar allereerste parfum gelanceerd, genaamd Eilish. Deze zoete vanille eau de parfum is
eind 2021 gelanceerd en sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar!

Benieuwd waar deze geur naar ruikt, wat haar inspiratiebron was en waar deze parfum te koop is? Lees dan snel verder!

Billie Eilish

Billie Eilish is vooral bekend van haar prachtige muziek, maar heeft ook altijd al een liefde voor parfums gehad. Als klein kind had ze al een fascinatie voor parfumflacons en tegenwoordig verzameld ze honderden damesgeuren terwijl ze wereld rondtourt. Haar droom kwam dan ook uit toen ze de kans kreeg om haar eigen parfum uit te brengen. Ze heeft al haar ideeën samengevoegd in haar nieuwe parfum en heeft niet alleen de geur zelf bedacht, maar ook de flacon, de verpakking én de campagne. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat de parfum dierproefvrij is en 100% veganistisch.

parfumnoten

Eilish is een heerlijke amber gourmand damesgeur met onder andere noten van bloemblaadjes, vanille en muskus. Deze geuren samen creëren een warme en sensuele geur. De parfum bestaat uit de volgende parfumnoten:

Topnoten: rode bes, suiker en mandarijn
Hartnoten: roos, vanille en cacao
Basisnoten: tonkaboon, hout, amber en muskus

De flacon

De geur is uitgebracht in een prachtige flacon, deze is geïnspireerd op Billie’s favoriete vrouwelijke lichaamsdelen: de nek, het sleutelbeen en de borst. Ook is deze volledig verguld in een prachtige bronzen kleur. 

Verkooppunt

De parfum is te koop bij Douglas:

Nieuwe damesgeuren 2023

Benieuwd welke andere damesgeuren gelanceerd zijn in 2023? Wij hebben een overzicht gemaakt van de top 10 nieuwe damesgeuren. Kies jij voor een frisse, zoete of sensuele geur?

Betaalbare dames parfums

Wil jij een nieuwe parfum kopen, maar heb je niet zo’n groot budget om te besteden? Wij hebben speciaal voor jou een overzicht gemaakt van de top 10 betaalbare damesgeuren 2023. Deze parfums zijn allemaal onder de € 50.

Top 10 damesgeuren

Benieuwd welke parfums dit jaar het meest populair zijn? Wij hebben een lijst gemaakt met de top 10 damesgeuren 2023. Deze lijst is onafhankelijk samengesteld op basis van de meeste verkopen, meest gezochte zoektermen in Google en reviews van anderen.