Top 3 Coco Mademoiselle dupes [2023]

Coco Mademoiselle dupes

Coco Mademoiselle is een populaire geur van Chanel, maar kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er een aantal parfum dupes op de markt die een stuk goedkoper zijn en die qua geur erg lijken op het origineel.

In deze blog bespreken we onze top 3 Coco Mademoiselle dupes. Lees snel verder en kies je nieuwe favoriete budgetgeur uit!

1. La Rive Madame Isabelle

La Rive Madame Isabelle

De meest populaire Coco Mademoiselle dupe is de La Rive Madame Isabelle eau de parfum. Deze La Rive dupe heeft een chypre, bloemige geur.

Beide geuren hebben de parfumnoten bergamot, sinaasappel, roos, jasmijn en patchouli. Hierdoor ruiken ze beide bloemig met een sensuele ondertoon.

Ook de flacon van de La Rive dupe doet denken aan het origineel, deze is namelijk ook rechthoekig en straalt luxe uit.

Parfumnoten
Topnoten: bergamot en sinaasappel
Hartnoten: roos en jasmijn
Basisnoten: patchouli, sandelhout en mos

La Rive Madame Isabelle

2. Miss Tutu

Miss Tutu parfum

Op nummer 2 van de meest populaire Coco Mademoiselle dupes staat Miss Tutu van het merk Milton Lloyd. Dit is een chypre, fruitige damesgeur.

De geuren hebben 6 overeenkomende noten, namelijk bergamot, roos, jasmijn, vetiver, vanille en patchouli. In essentie ruiken beide parfums naar een mix van frisse citrusnoten, bloemige elegantie en sensuele basisnoten.

De flacon van deze parfum dupe is vervaardigd uit helder glas, waardoor je de mooie roze tint van de parfum goed kunt zien.

Parfumnoten
Topnoten: bergamot, lelietje-van-dalen, fruitige noten en waterachtige noten
Hartnoten: roos, jasmijn en vetiver
Basisnoten: vanille, amber en patchouli

Miss Tutu parfum

3. Armaf Club de Nuit

Armaf Club de Nuit

Een andere populaire parfum dupe is Armaf Club de Nuit. Dit is een bloemige, fruitige parfum voor dames.

Deze geur deelt veel overeenkomstige parfumnoten met de Coco Mademoiselle parfum, namelijk bergamot, sinaasappel, roos, jasmijn, patchouli, vanille, vetiver en muskus..

Club de Nuit is verpakt in een luxueuze en elegante flacon met een gouden dop.

Parfumnoten
Topnoten: grapefruit, bergamot, perzik en sinaasappel
Hartnoten: roos, lychees, jasmijn en geranium
Basisnoten: patchouli, vanille, vetiver en muskus

Armaf Club de Nuit

La Rive parfum dupes

Ben je op zoek naar nog meer parfum dupes? Je bent op de juiste plek! We hebben een lijst samengesteld met de top 10 La Rive dupes. Deze selectie bevat de meest populaire alternatieven voor bekende en geliefde geuren, zodat je kunt genieten van dezelfde geuren zonder de hoge prijskaartjes.

Budget parfums

Zoek je een andere budget damesparfum dan een Coco Mademoiselle dupe? Bekijk dan eens de top 10 betaalbare parfums van dit moment. Dit zijn de meest verkochte damesgeuren onder de € 50 van dit jaar.

Chanel parfums

Ben jij dol op de Coco Mademoiselle parfum van Chanel? Dan zijn de andere geuren van dit merk wellicht ook wel iets voor jou! Alle parfums belichamen de kenmerkende elegantie en tijdloze klasse van Chanel. Bekijk snel de top 10 Chanel damesgeuren.